Számhordozás - MCN Telecom

Akciók


Hírek

Számhordozás

mnp

MCNtelecom lehetővé teszi az Ön számára hogy igénybe veheti a mi szolgáltatásainkat amellett, hogy megtarthatja azt a telefonszámot, melyet az ügyfelei és partnerei már ismernek.

Az átállás ingyenes!

Más szolgáltatokkal ellentétben nálunk a teljes számhordozási folyamat teljesen díjmentes és mi átvállaljunk az ügyintézést teljes egészében, Önnek nem lesz semmi teendője a számot átadó, jelenlegi szolgáltatónál.

Ahhoz, hogy a számhordozás sikeres legyen az alábbi feltételek szükségesek:

  • átadó szolgáltatónál (jelenlegi szolgáltató) rendezett számlaegyenleg – tehát nem lehet több, mint 30 napja lejárt díjtartozása a számhordozást igénylő ügyfélnek,
  • azonos néven és címen kell szerepelnie az adott telefonszámnak az átadó és az átvevő szolgáltatónál,
  • a hordozni kívánt számokra jelenleg is érvényes előfizetői szerződéssel rendelkezik más szolgáltatónál

ISDN számintervallum számhordozása esetén szükség van a vezérszám megadására.

A számhordozás menete

Számhordózás előkészítési ideje – két munkanap. Szerződéskötést követő 30 nap között bármelyik dátumot ki lehet jelölni számhordozási napként. A munkálatok 20:00 és 23:59 között történnek.

Telefonszám élérhetősége

A számhordozás kezdete előtt a telefonszám a régi szolgáltatónál működik. Számhordozási munkalatok közben a telefonszámot nem lehet elérni, a szám hívója a “Foglalt” jelzést hallja. Sikeres számhordozást követően a telefonszám az új szolgáltatónál – MCNtelecomnal működik. A telefonszám eltelhetetlenségi ideje néhány másodperctől akár néhány percig tarthat.

Bármilyen számot lehet hordozni

Akár egy VoIP (SIP) telefonszámmal rendelkezik, akár egy “hagyományos”, vezetékes analog vonala van, azokat el tudja hordozni hozzánk. Természetesen, ez nem vonatkozik külföldi vagy mobil telefonszámokra.

Nem szeretné ismét elkötelezni magát?

Nálunk ismeretlen fogalom a húségidő, barmikor, korlátozások vagy szankciók nélkül felmondhatja a szerződést.

 

Nem tud most dönteni?

Próbálja ki a szolgáltatásainkat egy általunk kiosztott új telefonszámmal egy teljesen díjmentes időszak alatt, és csak ezután döntsön a régi szám elhordozásáról.


Keresse meg munkatársainkat akik szívesen segítenek az optimális tarifa és kiegészítő szolgáltatások kiválasztásában.