Nemzetközi hívások - MCN Telecom

Akciók


Hírek

Nemzetközi hívások

A nemzetközi hívások szolgáltatással hívás kedeményezhető külföldi telefonszámra.

Az ilyen jellegű hívások mobil készülékről és vezetékes asztali telefonról is kezdeményezhetőek.

Az MCNtelecom kis, közép és nagy vállalkozásoknak is nyújt nemzetközi híváskezdeményezés szolgáltatását bármilyen időszakban a világ minden pontja felé.

Magyarország területén az MCNtelecom GmbH az MCNtelecom cégcsoport tagjaként 2016-ban kezdte meg a szolgáltatás nyújtását az MCNtelecom Kft-vel együttműködve.

Az MCNtelecom cégcsoport rendelkezik direkt összekapcsolással több európai és nem európai ország operátoraival, többek között Magyar Telecom, Slovak Telecom, Rostelekom, Megafone, A1, Swan, Deutsche Telecom stb.

Európában az MCNtelecom cégcsoport kiépített távközlési gócpontokkal rendelkezik Budapesten, Bécsben, Pozsonyban, Frankfurt am Main-ban és Moszkvában.

Az operátor-közti megállapodások eredményeképpen az MCNtelecom cégcsoport a partnerei részére így optimális feltételeket kínál a kimagasló színvonalú és minőségű nemzetközi hívás szolgáltatásokra.

Az MCNtelecom cégcsoport célja az, hogy a nemzetközi hívásforgalma hatékonyan segítse a vállalkozása mindennapi feladatai ellátásában. Ehhez folyamatos analízist végzünk és minden ügyfelünknek egyedi tarifa kombinációkat dolgozunk ki, ahhoz, hogy a telefonálási szokásainak megfelelően legköltséghatékonyabban és legkényelmesebben tudja használni a szolgáltatásainkat.

Az MCNtelecom megoldásait választva:

  • kiemelkedő minőségű szolgáltatást
  • rugalmas tarifakombinációkat
  • folyamatos, többnyelvű, operatív technikai támogatást
  • ügyfélorientált hozzállást

 

Nemzetközi hívásindítás az MCNtelecom hálózatából E.164 nemzetközileg elfogadott formátumban történik: (+ CC NDC SN) azaz, plusz majd ország kód (Country Code) majd nemzeti régió kód (National Destination Code) majd előfizetői szám (Subscriber Number) Például magyar számot küldföldről + 36 1 4900999 formában.

Érdemes megjegyezni, hogy a + jel helyettesíthető két darab nullával is és ebben az esetben a tárcsázási mód 00 36 1 4900999 és a hívószám maximális hossza 15 számjegyű lehet.

Az országkód kiosztás az ISO 3166 nemzetközi szabályozás szerint van kialakítva.

A nemzetközi hívásirányok percdíjait ITT tekintheti meg.

 


Keresse meg munkatársainkat akik szívesen segítenek az optimális tarifa és kiegészítő szolgáltatások kiválasztásában.