Ingyen VOIP rendszer audit - MCN Telecom

Akciók


Hírek

Ingyen VOIP rendszer audit

audit

Új akciónk keretében ingyen IT rendszerértékelést ajánlunk fel minden leendő ügyfelünk számára. Kérésükre szakembereink megvizsgálják, hogy az ügyfél számítógépes hálózata jelenlegi állapotában alkalmas-e a VoIP (Voice over IP) telefonhálózat kiszolgálására.

Amennyiben a telefonos és on-line konzultáció nem elegendő, szakemberünk teljesen díjmentesen elvégzi a helyszíni állapotfelmerést*

*-A konzultáció elsősorban telefonon és on-line történik, a helyszíni kiszállás szükségességéről a MCNtelecom technikusa dönt, a kiszállás részleteit az ügyféllel előzetesen egyezteti. A díjmentes kiszállás csak Budapest területén érvényes, más településekre kiszállási díjat számolunk fel.

Néhány fontosabb részlet:

  • Az akció egy alkalommal vehető igénybe, csak az audit szolgáltatásra terjed ki, hálózatjavítást vagy hálózat bővítést nem foglal magában.
  • Igény esetén, külön megállapodás keretén belül az MCNtelecom tud fizetős szolgáltatást is nyújtatni – helyszíni kiszállás Budapesten kívülre, hálózatjavítás, eszköz beállítás.
  • Az akciós ajánlat igénybevétele nem von maga után semmilyen szerződéses kötelezettséget az ügyfél és az MCNtelecom részéről sem, nincs hozzákötve a távközlési szolgáltatási szerződéskötéshez.
  • Az audit megállapításai csak tájékoztató jellegűek. MCNtelecom nem vonható felelősségre az ügyfél bármilyen későbbi lepései miatt.
  • Minden birtokába jutott információt az MCNtelecom bizalmasan kezel.

Hallott valamit a VoIP telefonszolgáltatásról, de nem ismeri annak előnyeit ? Nem tudja eldönteni, hogy Önnek szüksége van-e rá?

Szakemberünk megismerteti Önnel az IP telefonrendszert, részletesen megválaszolja minden kérdését és közösen döntik el, hogy Önnek pontosan mire van szüksége.

 

Meg szeretné tudni, hogy az Ön irodájában működőképes-e az IP telefonközpont?

Megvizsgáljunk a hálózatukat és megmondjuk.

Problémái vannak a telefonszolgáltatással?

Önnel közösen kiderítjük, mi lehetett a probléma és mi lehet a megoldás rá.

Önnek egyedi problémája, kérdése van? Csatlakoztatni kell a riasztórendszert a telefonvonalra, több telephelyet kell egységes hálózatba kapcsolni, optimális berendezési listát kell összeállítani különböző igényű felhasználók számára?

Hívjon, és mi segítünk! Az ilyen esetek leginkább érdekesek a szakembereink számára! Ha létezik megoldás, mi feltétlenül meg fogjuk találni azt, az Ön igényeit figyelembe véve. Amennyiben lehetséges, több megoldást is megosztunk Önnel, elmagyarázva mindegyik erősségét és hátrányát .

 

Minden konzultációnk teljesen díj- és kötelezettségmentes, az általános VoIP protokollra vonatkoznak, és nem az MCNtelecom speciális eszközeire vagy szoftverére. Tanácsaink hasznosak lehetnek akkor is, ha Ön nem minket választ majd IP telefon szolgálatátójának, vagy csak később szeretne csatlakozni hozzánk.


Keresse meg munkatársainkat, akik szívesen segítenek az optimális tarifa és kiegészítő szolgáltatások kiválasztásában.