Partnerek - MCN Telecom

Hírek

PARTNEREK

Magyar Telekom

20 éves sikeres múltra visszatekintő vezető regionális vállalat, amely a távközlési szolgáltatások és az IT megoldások körében elért eredményeivel lett népszerű Közép- és Kelet-Európában.

 

upc

UPC

Az egyik legnagyobb magyar távközlési vállalat, amely a nagysebességű internet szolgáltatás széleskörű bevezetéséről lett híres, de foglalkozik egyéb távközlési szolgáltatások nyújtásával és a digitális televíziózás elterjesztésében is élen jár Magyarországon.

 

verizon

Verizon

Innovatív amerikai telekommunikációs cég. Vezetékes és mobiltelefon szolgáltatásokat nyújt, valamint műholdas és szélessávú internet-szolgáltatással is a piacra lépett. Ezeken felül informatikai szolgáltatások nyújtása is a profiljába tartozik.

 

cloudkleyer

Cloudkleyer

Innovatív telekommunikációs cég, amely a technológiai és IT megoldásait kínálja Németországban.

 

contactplus

Contact Plus Consulting

SAP Business One bővítmény és egyedi fejlesztés kivitelező

Tanácsadás és support – tudásukat összeadva 43 évnyi SAP Business One tapasztalattal rendelkező magyar vállalat.

amocrm

AmoCRM

A világon első, messaging-gel ellátott CRM

Az amoCRM egy könnyen használható, értékesítés-menedzselésre tervezett megoldás, megfizethető áron. A felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük a rendszert, évente kétszer új verziót teszünk közzé.

yclients

YCLIENTS

Egyszerű és könnyen kezelhető plaform a folyamatok automatizálására a szolgáltatóiparág számára.

A platform lehetővé teszi az online időpontfoglalás beállítását a weboldalon, a közösségi média felületén és egyéb felületeken. Egyúttal biztosítja az üzenetküldést, a szakemberek munkájának irányítását, a raktári- és pénzügyi kimutatások vezetését. A YCLIENTS szolgáltatásait már több mint 21 ezer vállalkozás és több millió vendég használja világszerte.