Magunkról - MCN Telecom

Hírek

MAGUNKRÓL

Megbízható és költséghatékony távközlési szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink számára. Az MCNtelecom segítségével, vállalkozása méretétől függetlenül egyszerűen, kényelmesen és hatékonyan lehet telefonálni.

VoIP telefonálasi megoldásokat, értéknövelt virtuális telefonközpontot és minden szükséges berendezést kínálunk. Azért dolgozunk, hogy kényelmesebbé tegyük ügyfeleink életét. Folyamatosan tesztelünk, elemezzük az új iparági technológiákat és trendeket, hogy minél költséghatékonyabban tudjuk nyújtani szolgáltatásainkat.

Szervereink budapesti és frankfurti adatközpontokban vannak elhelyezve. Közvetlenül kapcsolódunk a legnagyobb európai szolgáltatókhoz. Rendelkezünk minden olyan engedéllyel, ami szükséges a távközlési szolgáltatások nyújtásához Magyarország és Németország területén.

Jelenleg cégünk az egyedüli társult tagja a magyar telekommunikációs vállalatok között a Nemzetközi Távközlési Egyesületnek (International Telecommunication Union), amely 1947 óta az ENSZ szakosított telekommunikációs szabályozási intézménye.