Hírek - MCN Telecom

Az MCNtelecom és az amoCRM befejezték az integrációt európai ügyfeleik számára

Az MCNtelecom Virtuális Alközpontja és az amoCRM integrációja használatra kész az európai piacon. Mostantól a távközlési szolgáltató több mint 400 vállalati ügyfele Európa négy országában: Magyarországon, Ausztriában, Szlovákiában és Németországban egy műszaki megoldásban, néhány klikkeléssel egyesítheti az MCNtelecom Felhő alapú alközponjának és a népszerű ügyfélmenedzsment rendszernek előnyeit.

(tovább…)

Új együttműködés: üzleti partner lett az MCNtelecom és a YCLIENTS Magyarország

A YCLIENTS felhő alapú platformja az MCNtelecom-mal történt integrációjának köszönhetően a magyarországi kkv-k a távközlési cég több ingyenes szolgáltatását vehetik igénybe. Ebben a vírus okozta bizonytalan gazdasági helyzetben pedig kifejezetten jól jön, ha a távközlési szolgáltatások költségeiből a vállalkozások le tudnak faragni.

(tovább…)

NNP Exchange: az ötlettől a termékig

MCNtelecom távközlési szolgáltató és szoftverfejlesztő vállalkozás az egész világra kiterjedő telefonszámkiosztási tervek és a hordozott számok egységes adatbázisát – NNP Exchange ajánlja, amely számlázó rendszerek, távközlési cégek és adataggregátorok fejlesztői számára nyújt megoldást.

(tovább…)

Hogyan tartsuk meg az ügyfeleket a koronavírus (Covid-19) ideje alatt?

A karantén nem a veszteség számbavételére alkalmas időpont, hanem remek alkalom arra, hogy megszervezzük munkatársaink távmunkáját anélkül, hogy csökkenne a hatékonyság. A világjárvány egy nap minden bizonnyal véget ér és az irodafenntartási költségek ésszerűsítése mellett a távmunkával szerzett tapasztalatok is reméljük sokáig megmaradnak.

(tovább…)

Az MCNtelecom 2019-es év legfontosabb eseményei

Az MCNtelecom távközlési szolgáltató számára a 2019-es év volt az, amikor a Virtuális alközpont szolgáltatásra alapuló új szoftvermegoldásokat indított, stabil alapokra helyezte a távközlési partnereivel együttműködését, és újragondolta a pénzügyi növekedés stratégiáját is.

(tovább…)

Az MCNtelecom Robotvezérlője automatikusan visszahívja azokat, akik nem várták meg a kezelők kapcsolását a várakozási sorokban

Az MCNtelecom – vezetékes és mobil szolgáltató, szoftverfejlesztő – új megoldást mutat be a kis- és középvállalkozások számára a Robotvezérlőt, ami egy automatikus visszahívás funkció nem fogadott hívások esetén. Ha 2019. december 1.-je előtt csatlakoztatja a szolgáltatást, akkor az előfizetési díj az első két hónapban 0 Ft/hó.

(tovább…)

AZ MCNtelecom egyesíti az NNP adatbázist

Az MCNtelecom bemutatta az NNP Exchange (Nemzeti számozási terv) alapprojektjét az ENPM konferencia során, amelyet október 7–9-én tartottak Szófiában, Bulgáriában.

Magasan képesített távközlési szakemberek vettek részt az európai távközlési szolgáltatók és a szoftvermegoldások éves találkozóján, hogy értékesítsék szolgáltatásaikat, kicseréljék ötleteiket és megosszák tapasztalataikat.

Büszkék vagyunk csapatunkra, mely az elmúlt 12 hónapban rengeteget dolgozott az NNPP Exchange program megvalósításán.

(tovább…)